Zakelijke financiering

Gespecialiseerd in hypotheken
Geeft u inzicht in uw financiële mogelijkheden
Helpt u bij het maken van uw financiële keuzes


Een optimale financiering voor uw business

Ondernemers adviseren over de vele mogelijkheden van financieren is ons dagelijks werk. Wij adviseren, realiseren en ontzorgen!

Naast de bekende banken en de hieraan gelieerde instellingen hebben wij ook toegang tot lease- en factormaatschappijen, crowdfunding platforms en private investeerders. Welke vorm past het beste bij welke ondernemer?

Onze kracht zit in het volledig ontzorgen bij de complexe financieringsvraagstukken. Wij helpen u bij het maken van de juiste afwegingen en zorgen ervoor dat er optimaal gefinancierd kan worden. Wij adviseren niet alleen, wij regelen het voor u!

 

Voor deze vraagstukken hebben wij een speciale onderneming opgericht, voor meer informatie hierover kunt u onze website bezoeken www.optimizefinance.nl

 


Snel naar

Bedrijfshypotheek

Zakelijk krediet

Financial lease

Factoring

Bestevaer Capital Funding

Maatwerk financiering


Second opinion?

Heeft u een offerte ontvangen voor een financiering? Check bij ons of u een passende aanbieding heeft gekregen!

Wij hebben toegang tot vele diverse bronnen van geld en hierdoor kunnen wij uw offerte snel en gemakkelijk toetsen bij onze partners. Dit geeft u als ondernemer de mogelijkheid om meer inzichten te krijgen in de vele verschillende vormen van financieringen die tegenwoordig mogelijk zijn. De basis ligt voor ons in het begrijpen van uw ambities en uw uitdagingen zodat wij daar op in kunnen spelen.

Als Business Architects zijn wij specialisten in bedrijfsfinancieringen. We zijn professioneel, daadkrachtig en slagvaardig. Wij helpen u graag in het zoeken naar een passende, voor uw onderneming geschikte financiering waarmee u uw ambities kunt realiseren. Wij helpen u bij het maken van de juiste afwegingen en zorgen ervoor dat er optimaal gefinancierd kan worden. Wij adviseren niet alleen, wij regelen het voor u!


Ontdek uw hypotheek mogelijkheden


De ondernemer en “zijn” hypotheek


Wat moet je weten voor je begint met het
(ver)bouwen van je huis?


Lenen binnen de familie voor de financiering van de woning