Vastgoed financieringen

Gespecialiseerd in hypotheken
Geeft u inzicht in uw financiële mogelijkheden
Helpt u bij het maken van uw financiële keuzes


De Verhuurhypotheek

Een Woningverhuur Hypotheek is een mooie oplossing als u een 2e huis wilt kopen om te verhuren. Ook is het een interessant alternatief voor spaargeld dat door de lage rentestand nauwelijks iets opbrengt. Of een goede investering voor uw pensioen. 

De meeste aanbieders financieren tot maar liefst 80% van de waarde in verhuurde staat. Het resterende deel én de kosten koper zijn voor eigen rekening. 

Wat je idee of plan ook is, de financiering moet bij je passen. Voor nu en voor de toekomst. Met goed advies, snel duidelijkheid, uitstekende voorwaarden en goede rentes helpen wij jou op weg. Er zijn diverse producten speciaal gemaakt voor de vastgoedmarkt van nu en van morgen. Zo hou jij controle over je eigen portefeuille en maken we samen de weg vrij voor groeimogelijkheden.

Meer weten over de financiering van een combinatiepand en de mogelijkheden?

De mogelijkheden lopen erg uiteen. Denk aan winkels, kantoren of horecagelegenheden die je kunt combineren met woningen om te verhuren, voor korte of lange termijn. Je kunt er zelfs voor kiezen om ook het commerciële deel te transformeren naar woningen. De keuze ligt bij jou! En dit met lage rentekosten. 

Kamerverhuur en studenten

Ieder jaar starten er weer duizenden studenten aan een hogeschool of universiteit. Zij willen natuurlijk dichtbij school een kamer of woning huren. De studentenhuisvesting is altijd relatief kort en tijdens het eind en het begin van het schooljaar zie je telkens weer een komen en gaan van studenten.

Wil jij ook starten met het verhuren van een pand aan studenten? Er zijn diverse geldverstrekkers die studentenwoningen door heel Nederland financiert.  Ook voor onze studenten geldt dat ze onder goede leefomstandigheden moeten worden ondergebracht.


Snel naar

FAQ

Aanbieders


Onafhankelijk advies

Vooral bij het afsluiten van een hypotheek kunt u kosten besparen door rechtstreeks de hypotheek af te sluiten bij een bank. In de praktijk blijkt dat het anders ligt. De onafhankelijke adviseur kan kiezen tussen tientallen verschillende geldverstrekkers, terwijl de bank alleen de eigen producten aanbiedt. U kunt beter geld besparen op de lasten die u tientallen jaren maandelijks moet betalen dan op de eenmalige kosten die voor het afsluiten van de hypotheek in rekening worden gebracht.

Wij zijn onafhankelijk en bieden u het beste product uit de markt tegen redelijke kosten.


Ontdek uw hypotheek mogelijkheden


De ondernemer en “zijn” hypotheek


Wat moet je weten voor je begint met het
(ver)bouwen van je huis?


Lenen binnen de familie voor de financiering van de woning