• Vermogensadvies

    • Hypothecaire Planning

    • Hypothecaire Planning

    • Hypothecaire Planning

   

Uw financiële toekomst goed geregeld

 

Het verleden heeft laten zien dat banken en verzekeraars niet altijd uw belang voorop zetten. U heeft nu de mogelijkheden om zelf de regie te voeren. MijnGeldzaken.nl is de enige die overzicht, inzicht en advies over uw geldzaken combineert in één website. Het biedt u alles om te zorgen dat u het goed geregeld heeft! Voor nu, maar zeker ook voor de toekomst!    mijngeldzaken icon samen financieel gezond

mijngeldzaken icon watishet

 

Dit is de eerste onafhankelijke website die u een compleet inzicht geeft in al uw geldzaken. Het is veel meer dan een huishoudboekje! U ziet hoe financieel gezond u bent en of uw dromen in de toekomst gerealiseerd kunnen worden. Ook krijgt u tips over hoe u uw financiële toekomst kunt verbeteren. Uiteraard krijgt u van ons begeleiding en persoonlijk advies.  
 • Huishoudboekje inclusief Nibud vergelijking
 • Bereken uw financiële gezondheid (FPK)
 • Zie uw financiële toekomst, inclusief grafieken en stoplichten
 • Maak een financieel plan
 • Tips afgestemd op uw situatie
 • Begeleiding van Pullen & Partners
 • Kluis voor beheren van uw documenten
   
 

Inzicht in uw inkomsten en uitgaven

Het huishoudboekje geeft u inzicht in uw uitgavenpatroon. U behoudt het overzicht dankzij de koppelingen met alle Nederlandse banken. Bij MijnGeldzaken.nl staan al uw gegevens veilig op één plek. Zo behoudt u het overzicht.                            

 
   mijngeldzaken icon huishoudboekje rekeningen
   
 mijngeldzaken icon teken planning  

Maak zelf een financieel plan

Uniek is de mogelijkheid om zelf het financieel plan aan te passen naar uw eigen wensen. U krijgt inzicht in uw financiële toekomst. U ziet snel wat u moet doen om zaken beter te regelen. Wat heb ik? Wat wil ik? Hoe kom ik daar? Die vragen gaat u beantwoorden. Zo maakt u uw eigen plan en weet u dat u uw geldzaken goed geregeld heeft.                            

 

   
 

Antwoord op al uw financiële vragen

Geen algemene antwoorden, maar direct zien wat de gevolgen zijn van een financiële beslissing voor uw persoonlijke situatie. U beantwoordt zelfstandig eenvoudig vragen als: Wat zijn de gevolgen van korter werken? Is het verstandig om mijn hypotheek af te lossen? Heb ik mijn pensioen goed geregeld?                            

Het programma geeft tips over hoe mogelijke problemen in de toekomst te voorkomen zijn. Ook bij risicoscenario’s als arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden. Heeft u toch nog vragen, klein of groot, dan kunt u contact opnemen met ons.

   mijngeldzaken icon bewegwijzer
   
 mijngeldzaken icon veilige kluis    

Documenten veilig in de kluis

Om uw documenten veilig te bewaren is er een kluis. Hierin bewaart u eenvoudig uw polissen en documenten zodat deze altijd weer terug te vinden zijn. Ook na een brand of inbraak bij u thuis.


Start nu en profiteer van alle mogelijkheden

 

Log hier in op mijngeldzaken.nl
(inloggegevens heeft uw via ons per mail ontvangen)

 

 

steps macbook01