Jacht financieringen

U bent een watersportliefhebber in hart en nieren, en zou niets liever willen dan er verschillende keren per jaar op uit te gaan met uw boot, jacht of schip.

Dat betekent dat u nu overweegt een investering te doen in een mooie boot die nu precies bij uw wensen past. Alleen wilt u ook op termijn over voldoende financiële middelen beschikken om in de toekomst uw vervangingswensen mogelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een andere boot of jacht

Vanuit het dienstenaanbod van Pullen & Partners kunnen wij u helpen met het realiseren van uw watersport wensen. Wij kunnen u begeleiden bij een particuliere financiering in uw boot, inclusief accessoires en tot maximaal € 150.000 kunnen wij een financiering begeleiden.

Hiernaast vindt u een calculator waarmee u een indicatie kunt krijgen van de maandbedragen van uw gewenste financiering. Let wel op dat dit een indicatie is.

Wij zijn Pullen & Partners en wij zijn specialisten in financieringen.  Allen hebben een jarenlange ervaring in de bancaire en intermediaire financiële dienstverlening.

 pexels photo 1007836

balk afm4 jpg